Om oss

Välkommen till Forsséns El AB

Forsséns elektriska är ett väletablerat företag inom el i styr. I över trettio år har vi på ett framgångsrikt sätt utfört el i styr entreprenader. Vi gör allt från läkemedelsprocess, industriprocess till fastighetsautomation. Våran arbetsfilosofi är enkel, varje jobb vi gör är referens jobb och man ska kunna se att det är ”Forssens” som varit där i form av högsta kvalité, genomtänkta installationslösningar som ska kunna brukas under en lång tid. Vi är noga med att endast använda de bästa installationsmaterialen, utföra alla åtaganden inom utsatt tid samt aldrig tumma på kvalitén.

Vår viktigaste resurs

Vår viktigaste resurs är självklart vår personal. Det som gör oss unika är vår effektivitet och vårt sammansvetsade gäng. Med ledande montörer som tar ett stort ansvar och med stor energi tar sig an sina uppdrag blir också resultatet därefter.

 

Affärsidé

Våran affärsidé är enkel, vi vill utföra ett prickfritt jobb med ett gott resultat både för oss och för kunden.
Vägen dit tror vi går genom att ha den bästa personalen som får de bästa förutsättningarna att växa och utföra sitt jobb.
Vi vill ha roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt på att hitta de rätta personerna vid varje rekrytering.
Känner du att du är en person som står för våra värderingar tveka inte att höra av dig, vi försöker fortlöpande utveckla vårat team.

Vi är en del av Instalco

Lokal närhet med det stora företagets möjligheter. Instalco är representerat med nationell bredd i Sverige, Norge och Finland via ett 150-tal dotterbolag med över 6 200 medarbetare.

Läs mer om Instalco